Maailmanluokan maalaiskylä ilmailun ytimessä

Hallissa on töitä enemmän kuin tekijöitä. Se tarkoittaa sitä, että meiltä löydät kotoisan maalaiskylän perustaa koti mutta sen lisäksi töitä. Työnantajamme ovat maailmanluokkaa. Tutustu alla Hallin työmahdollisuuksiin.

Patria

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu elinkaaren tukipalvelujen, lentokoulutuksen ja teknologiaratkaisujen tuottaja. Hallissa työllistämme yli 700 henkilöä.
Vuoteen 2026 mennessä Patria tarvitsee sata uutta työntekijää.

CSI Composites

Suomen johtava komposiittiteknologian asiantuntija CSI Composites muutti Halliin vuonna 2021. Uudet tilat tehostavat yrityksen noususuhdanteista kasvua. Avoimista työtehtävistä saat tietoa yrityksen toimitusjohtaja Tapani Huikurilta: tapani.huikuri@csi-composites.fi.

Nisula Forest

Huippuluokan metsäkoneteknologiaa kehittävä ja valmistava Nisula Forest on kovassa kasvussa. Yrityksen liikevaihdosta suurin osa tulee viennistä.

Avoimet työpaikat hallissa

Etätyöskentely Hallissa

Hallissa työskennellään paljon etänä. Työnteon tehokkuuden takaavat valokuitu, joka on saatavilla miltei kaikkialla, ja toimiva 5G-verkko. Hallin sijainti lähellä Ysitietä ja Jämsän rautatieasemaa varmistaa sen, että työmatkailu Jyväskylään ja Tampereelle käy helposti.

Ihastu Halliin

Kutsumme Hallia maailmanluokan kyläksi emmekä liioittele. Meillä on maailmanlaajuisesti merkittävää teollisuutta ja perinteistä maalaiskylää paremmat palvelut. Anna Hallin hurmata!

Ihastu Halliin

Löydä koti Hallista

Halli on sopivan kokoinen paikka: alle tuhannen ihmisen kylä, josta löytyy paljon elämän peruspalveluita tiiviiltä alueelta. Tutustu Hallin vapaisiin koteihin vaikka heti!

Lue lisää

Hallilaisten tarinat

© 2024 creative-crue-logo