Maailmanluokan
maalaiskylä Jämsässä

Halli on pieni mutta pippurinen. Harva alle tuhannen asukkaan kylä Suomessa pystyy kilpailemaan yhtä hyvillä palveluilla kuin Jämsän Halli. Hallissa voi elää koko elämän vauvasta vaariin turvallisessa maalaismiljöössä. Löydät läheltä kotia neuvolan, päiväkodin, yhtenäiskoulun, omatoimikirjaston, terveysaseman, hammashoitolan, apteekin, vanhusten palvelutalon sekä kauppa-, ravintola- ja kahvilapalvelut. Lisäksi Hallissa on maaimanlaajuisesti merkittävää teollisuutta. Kun kutsumme Hallia maailmanluokan maalaiskyläksi, emme liioittele.

100 uutta työpaikkaa ilmailualalla

Hallissa toimiva Patria tarvitsee tulevaisuudessa F-35-hävittäjien kokoonpanoon 100 uutta työntekijää.

Kansainvälistä metsäkoneteknologiaa

Nisula Forest tekee Hallissa huippuluokan metsäkoneiden tuotekehitystä ja kansainvälistä kauppaa.

Rallin MM-sarjan testien ajopaikka

Rallin MM-sarjan testejä ajetaan Hallin lähistöllä. Testien aikana käytetään paikallisten yrittäjien palveluita.

Lähellä
mutta sopivasti syrjässä

Hallista ei ole liian pitkä matka juuri minnekään ja siellä on tilaa elää. Turvallisesta kylästä Tampereen ja Jyväskylän välissä piipahdat vaikka Jämsään, vierailet Mänttä-Vilppulassa tai vietät aikaa Himoksella.

Hallista ei ole liian pitkä matka juuri minnekään ja siellä on tilaa elää. Turvallisesta kylästä Tampereen ja Jyväskylän välissä piipahdat vaikka Jämsään, vierailet Mänttä-Vilppulassa tai vietät aikaa Himoksella.

Etäisyyksiä hallista

Jämsä20 min
Mänttä-Vilppula30 min
Himos30 min
Jyväskylä1h
Tampere1h
Lahti1h 50m
Helsinki3h

Harrasta hallissa!

Halli on luonnossa harrastavan unelmapaikka. Kalasta Eväjärvellä, pyöräile metsäpolkuja, kävele kuntoportaita, ratsasta upouudessa maneesissa Suinulassa tai tapaa ikäihmisiä keskustan Emppiksellä.

Lue lisää

Hallin palvelut

Matkailu- ja majoituspalveluista museoihin ja ravintoloihin – anna Hallin palveluiden yllättää! Hallin palvelut -sivulta löydät kaikki paikalliset palveluntarjoajat. Tutustu Hallin alueen kauppoihin ja muihin palveluihin.

Tutustu palveluihin
Aikuinen ja lapsi kävelevät käsi kädessä

Koti Hallista

Halli on sopivan kokoinen paikka: alle tuhannen ihmisen kylä, josta löytyy paljon elämän peruspalveluita tiiviiltä alueelta. Tutustu Hallin vapaisiin koteihin vaikka heti!

Lue lisää

Jämsän seudun tapahtumia

© 2024 creative-crue-logo