Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.halliin.fi ja on laadittu 14.3.2024. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Halliin.fi verkkosivusto vastaa WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) 2.1.:ssä esitettyjen vaatimusten tasoa AA. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Ei-saavutettava sisältö

Sivustolta ohjataan halliin.fi -sivuston ulkopuolisille sivustoille, joista kaikki eivät ole saavutettavia. Hallin seutu ry ei vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen saavutettavuudesta.

Anna palautetta palvelun saavutettavuudesta

Jotta voimme edelleen parantaa sivuston saavutettavuutta, otamme vastaan palautetta, kysymyksiä ja parannusehdotuksia sähköpostilla osoitteeseen posti@hallinseutu.net. Vastaamme palautteeseen 14 vuorokauden sisällä.

Valvontaviranomainen

Jos et ole tyytyväinen Hallin seutu ry:ltä saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan 14 vuorokauden aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon . Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
sähköposti: saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde: 0295 016 000

 

© 2024 creative-crue-logo