Muuta maalle keskustaan

Halli on sopivan kokoinen paikka: alle tuhannen ihmisen kylä, josta löytyy paljon elämän peruspalveluita tiiviiltä alueelta ja omalta takapihalta pääsee lukemattomien harrastusmahdollisuuksien pariin luontoon. Elinvoimaiset suuret työnantajamme, kuten Patria, varmistaa sen, että Hallissa on työmahdollisuuksia. Paikkakunnan toimivat nettiyhteydet taas sen, että Hallista voi tehdä töitä muuallekin. Tutustu – ja anna Hallin hurmata!

Kyläkummi kertoo Hallista

Oletko muuttamassa Halliin ja haluaisit opastuksen paikallisiin palveluihin? Harkitsetko Hallia uudeksi kodiksesi? Mietitkö työllistymismahdollisuuksia paikallisten yritysten palveluksessa? Ota yhteyttä kyläkummiin. Hallin kyläkummilta voi kysyä mitä tahansa paikkakuntaan liityvää sähköpostitse tai pyytää kummin oppaaksi Halliin.

Kyläkummin tavoitat sähköpostiosoitteesta: kylakummi@halliin.fi.

Ihastu Halliin

Kutsumme Hallia maailmanluokan kyläksi emmekä liioittele. Meillä on maailmanlaajuisesti merkittävää teollisuutta ja perinteistä maalaiskylää paremmat palvelut. Anna Hallin hurmata!

Ihastu Halliin

Lähellä mutta sopivasti syrjässä

Hallista ei ole liian pitkä matka juuri minnekään ja siellä on tilaa elää. Turvallisesta kylästä Tampereen ja Jyväskylän välissä piipahdat vaikka Jämsään, vierailet Mänttä-Vilppulassa tai vietät aikaa Himoksella.

© 2024 creative-crue-logo