Hallin seudulla riittää ulkoiluun ja luontoharrastuksiin metsiä ja soita, lampia ja kallioita. Alueella on paljon metsäautoteitä, joita pitkin pääsee hetkessä syvällekin metsään. Luonnossa liikkumiseen voi mainiosti yhdistää marjastusta, sienestystä, ongintaa, valokuvausta, hikiliikuntaa, kiipeilyä, pyöräilyä tai vain luonnon ihastelua ja havainnointia.
Hallin seudulla on hyvät marja- ja sienimaastot, parhaat paikat on tietysti perinteisesti löydettävä itse, mutta kannattaa kysyä neuvoja kokeneemmilta harrastajilta.

Metsästyksen harrastajat löytävät harrastuskumppaneita paikallisista metsästysseuroista.

 

Urheilukeskus

Urheilukeskuksessa on upea hiekkarinteeseen kaivettu urheilukenttä, tarpeelliset huoltotilat, sivukenttiä ja ennen kaikkea upeat maisemat harjulta.

Kesällä urheilukeskuksessa on käytettävissä:
frisbeegolfrata, kuntoportaat ja kuntoilulaitteita, hyväkuntoinen nurmikenttä jalkapalloiluun, hiekkakenttä, jossa on riittävästi kokoa esimerkiksi pesäpalloiluun, yleisurheilun suorituspaikat, asfalttipintaiset tenniskentät, joissa voi harrastaa myös muuta liikuntaa (rullalautailua jne), valaistu pururata, valaistun ladun pohja, metsässä usempi kilometri lenkkeilyyn soveltuvia latupohjia

Talvella urheilukeskuksessa on käytettävissä:
valaistua latua, metsälatua, kaukalojää, jääkenttä ja pulkkamäki

Kuoreveden koulu

Seurat ja yhdistykset järjestävät monipuolisesti eri ryhmille suunnattuja ohjattuja liikuntatapahtumia koulun liikunta- ja kuntosalisalilla. Kuntosalille voi myös lunastaa pääsyyn oikeuttavan PIN-koodin kaupungilta. Kesäisin koulun pihalla järjestetään ohjattuja liikuntatapahtumia.

Uimalaitos ja Eväjärvi

Hallin uimalaitoksella uidaan ympäri vuoden! Kesällä uimalaitoksen alueella on hieno nurmikko ja pala hiekkarantaa sekä tietenkin laituri ja pukukopit. Lisäksi alueella on rantalentopallokenttä, jossa on säännöllisesti höntsäpelejä. Pukukopeilla on WC käytettävissä 24/7.

Talvella pumppu pitää avannon auki.
Avantouinnista innostuneet voivat lunastaa avaimen uimalan lämpimään pukukoppiin kaupungin neuvonnasta. Laiturilla on tuulisuoja ja naulakko niille käyttäjille, jotka eivät tarvitse pukukoppia.

Jääolosuhteiden salliessa järvellä kiertää vapaaehtoisvoimin ja harrastuspohjalta ylläpidetty hiihtolatu ja/tai retkiluistelu-ura.

Järvi on kalaisa. Pyydysmerkit ovat edullisia. Paikallinen kalastusseura Lentokala ry järjestää ympäri vuoden kalastuskilpailuja. Veneenlaskupaikat ovat matonpesupaikan yhteydessä Kantolan rannassa ja Rantatien päässä, jossa on myös saattolaituri.

Rantatien päässä on myös laavu, grillipaikka, puuvarasto ja ulko-wc sekä hyvä epävirallinen uimaranta pukukoppeineen. Tämän laavun kautta menee myös moottorikelkkareitti Jämsän ja Pirkanmaan suuntiin.

Yleisurheilu, suunnistus, hiihto

Kuoreveden Kärki ry

Palloilu

Kuoreveden Pallo 56 

Ratsastus

Kuoreveden ratsastajat 

Kalastus

Lentokala ry 

Kolhin osakaskunta
Tuomo Latukka
Puh. 035320272

Kuorevesi-järven kalastusyhdistys 

Partiotoiminta

Partiolippukunta Kuoreveden Kotkat

Lintuharrastus ja luontokuvaus

Birdlife Finland

Ismo Peijari
Puh. 0400 498663

Metsästys

Hallin metsästysseura
Mika Laukkanen
Puh. 0500898354

Länsi-Kuoreveden Metsästysseura ry 

Kuoreveden-Suinulan Metsästysseura 

Liikunta

Halli Frisbeegolf Urski 

Liikuntaa eläkeläisille

Liikuntaseura Impulssi

© 2024 creative-crue-logo